Jēzus – Brīnumu darītājs

The Miracle MakerLielajā Piektdienā plkst. 18:00 mūsu baznīcas kafejnīcas zālē būs iespēja uz lielā ekrāna noskatīties 1999. gadā uzņemto Krievijas un Lielbritānijas kopražojuma animēto filmu “Brīnumu Darītājs” (The Miracle Maker). Filma ir angļu valodā, bet vēsts tajā ir tik saprotama, ka arī nezinot valodu to iespējams uztvert.
Kad 2000. gadā Lieldienu laikā filma tika izrādīta ASV kinoteātros, to noskatījušies vairāk nekā 20 milj. skatītāju. Filma veidota kombinējot gan zīmēto, gan 3D animāciju. Rezultātā, tā ir saistoša gan bērniem, gan vecākiem cilvēkiem.
Filmas sižetā ir stāsts par vīrieti (Jairus) un sievieti, kas meklē izārstēt savu slimo meitiņu. Arī viņi redz, kādu neparastu galdnieku, kurš dara neizskaidrojamus brīnumus. Šis galdnieks Jēzus tiek nonāvēts, taču viņi piedzīvo vēl vienu brīnumu – augšāmcelšanos.
Stāsts, kurš ir 2000 gadu vecs nekad iepriekš nav stāstīts šādā filmā. Tāpēc gaidīsim tevi 21. martā mūsu draudzē, lai kopīgi atcerētos patiesos Lielās Piektdienas, Lieldienu un citus senos notikumus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>