Pūpolsvētdiena

Klusā nedēļa iesākas ar Pūpolsvētdienu, jeb Palmu svētdienu. Dienu, kad Jēzus iejāja Jeruzālemē. Nevis baltā zirgā ar zobenu rokās, kā uzvarētājs, bet uz lēnīga ēzeļa muguras. Tomēr daļa cilvēku viņu sagaidīja kā uzvarētāju, izklājot Jēzum ceļā palmu zarus. Taču citi viņu saredzēja kā ienaidnieku, kurš grib atņemt varu un pats valdīt pār pasauli. Lai arī Jēzus ienāca Jeruzālemē ne gluži kā valdnieks, viņi saprata, ka šim cilvēkam ir kāds īpašs spēks, kas tautai liek siek saukt pilnā rīklē: “ALLELUJA! SLAVĒTS, KAS NĀK TĀ KUNGA VĀRDĀ!”

Pūpolsvētdiena katru aicina domāt, kas ir mūsu ķēniņs un kungs. Vai tas varētu būt kāds, kaz pazemībā vēlas būt līdzīgs gan man, gan Tev?

Aicinām Tevi uz Pūpolsvētdienas dievkalpojumu mūsu baznīcā, Lielā ielā 5, svētdien 16. martā, plkt. 11:00! Mūs uzrunās organizācijas “Īsta mīlestība gaida” vadītājs Dainis Pandars. Būsi mīļi gaidīts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>