Lielā Piektdiena un Lieldienas

Lieldienas ir kristiešu nozīmīgākā un patiesi lielākā diena. Tā ir gada lielākā diena arī Mazsalacas baptistu draudzē. Šajā dievā mēs svinam Jēzus augšāmcelšanos no nāves. Mēs svinam Jēzus uzvaru pār Sātanu, grēku, nāvi un elli. Mēs svinam jaunas dzīves sākumu un slavējam dzīvo glābēju. Un mēs vēlētos aicināt tevi pievienoties šajos svētkos. Lieldienu rīta dievkalpojums notiks draudzei ierastajā laikā – 11:00. Tas būs 12. aprīlī.

10. aprīlis ir diena, kad atceramies, kā nežēlīgi tika noslepkavots viens labs cilvēks, Dieva cilvēks, Jēzus Kristus. Šī diena mūsu draudzei atgādina par grēku, cik tas dziļi cilvēkos ir iespiedies, kā arī par Dieva mīlestību, ļaujot sevi izsmiet, spīdzināt, un piesist pie krusta. Piektdienas vakarā 18:00 mēs kopīgi skatīsimies filmu “Kristus ciešanas“, pēc tam pieminot Jēzus nāvi Svētajā Vakarēdienā.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>