Lido Augšup

BBS Lido AugšupIr noslēgusies MBD organizētā pavasara brīvlaika Bībeles skola “Lido augšup”.

Piektdien jau no desmitiem rītā mēs sākām kravāt somas, lai dotos lidojumā. Pēc tam bijām ciemos pie Ābrahāma un Sāras, kuri mums pastāstīja, kādas brīnumainas lietas Dievs darījis viņu dzīvē. Viņi mums iemācīja arī Ābrahama spēli un kārtīgi paēdināja. Pēc tam veidojām gaisa balonus.

Sestdien devāmies ciemos pie Martas un Marijas. Viņas savukārt gaidīja ciemos Jēzu, tāpēc mēs palīdzējām sakopt māju un gatavot mielastu. Kad ieradās Jēzus, Viņš pastāstīja, kurš ir mūsu tuvākais un kas mums jādara, lai dzīvotu mūžīgi. Viņš iemācīja arī lūgšanu, kas ierakstīta 143.psalma 10. pantā: “Māci man darīt pēc Tava prāta, jo Tu esi mans Dievs!”

Svētdien mēs dziedājām Pūpolsvētdienas dievkalpojumā, kurā bijām uzaicinājuši arī savus vecākus. Mācītājs pastāstīja, kādam ir jābūt mūsu lidojumam augšup un ka Jēzus mums var palīdzēt izmest balastu, lai balons nelaistos lejā. Pēc dievkalpojuma notiesājām klinģeri balona formā. Jā, šī Pūpolsvētdiena bija izdevusies!

Šeit var apskatīt BBS bildes.

5 thoughts on “Lido Augšup

  1. Ineta

    Lidojums bija varen jauks, pat laiks bija pasūtīts lidojumam labvēlīgs. Visjauk

  2. Rūta

    njaa..

    bija forssi redzeet ka beerniem lloti patiik….

    ssito gaajienu vajadzeetu noteikti veel atkaartot…. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>